Het licht op je pad

licht pad

Het licht op je pad

De zon is duizenden jaren oud. Ze heeft al zo lang aan de hemel gestaan, dat ze nu hopeloos ouderwets geworden is. Het zou daarom beter zijn als de zon niet meer zou schijnen. Wanneer iemand een huis bouwt, hoeft hij er geen vensters meer in te zetten, want we hebben nu een eigentijds en beter licht. We hebben immers elektrisch licht? Iedereen die vindt dat de zon afgedaan heeft, doet er verstandig aan huizen zonder vensters te bouwen. Dan kan er dag en nacht kunstlicht gebruikt worden. Eens zien hoe dat bevalt…

Maar de meeste mensen zullen het toch liever bij die oude, maar goede en krachtige zon willen houden.

Want we hebben de zon nodig om gezond te kunnen leven. En zelfs in onze moderne tijd is het niet alleen een lichtbron, maar ook een belangrijke bron van energie. Zonder het licht van de zon is er geen leven mogelijk. Zo is het ook met de Bijbel. Velen menen dat de Bijbel uit de tijd is, omdat het een oud boek is.

Maar het licht van de Bijbel is vandaag nog net zo goed en krachtig als duizenden jaren geleden.

We hebben de Bijbel nodig om gezond te kunnen leven en het is een belangrijke bron van kracht. Daarom kan niemand het zonder de Bijbel stellen. De Bijbel is immers het boek van God voor de mensheid. En God is onze bron van licht en leven. Over miljoenen jaren zal de Bijbel nog net zo relevant zijn, als vandaag.

De Bijbel is niet geschreven voor een bepaalde tijd, maar voor de mensheid door alle eeuwen heen.

Met de Bijbel kun je Jezus Christus vinden. En je zult ontdekken dat Hij ook voor jou de enige Weg, de enige Waarheid en het eeuwige Leven is.

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse