Corine Van Marsbergen

Corine van Marsbergen

Corine Van Marsbergen

Ik ben opgegroeid in een orthodoxe kerk, en ging naar een strenge christelijke school. De leer was die van een wrekende God. En er werd ons ingeprent dat God niets van ons wil weten want mensen zijn hardleerse zondaren. Ik kon ze geen ongelijk geven. Maar het maakte me ook moedeloos.

Het was onmogelijk om bij God te komen. Terwijl mijn kleine hartje daar al wel naar verlangde!

In 1998 zijn mijn man en ik eruit gegaan. Het heeft me jaren en jaren gekost om weer in een God te geloven. Ik wilde alles doen wat God verboden had en ik vond het leven in ‘de wereld’ heerlijk! Zie je wel dat ‘ze’ ongelijk hadden, dacht ik! Ik dronk, ik rookte als een ketter en alle normen en waarden schoof ik aan de kant. Ik deed alles wat God verboden had, wat maakte het uit, Hij wilde me toch al niet!

Ik wilde gewoon niets met zo’n rotgod te maken hebben. Man, wat haatte ik hem.

Ik stilde het verlangen in mij met dat wat de wereld mij bood: lust, drank, verslaving, lege grappen, lege afspraken, occultisme enz. Toen ik merkte dat het niet afdoende was, dacht ik steeds dat ik er gewoon meer van moest nemen! Ik ging steeds verder over mijn grenzen heen om die pijn in mij maar niet te hoeven voelen. Tot er een moment kwam dat ik dacht ‘dit wil ik niet meer.’ Ik mis een bepaalde troost in dit alles.

Ik haat alles wat ik doe! Ik stop ermee! En… Dat lukte niet!

Keer op keer probeerde ik uit de verslavende omstandigheden te stappen. Elke keer dacht ik: ‘en deze keer gaat het me lukken’. Maar keer op keer begon ik opnieuw. Tot ik letterlijk stuk ging van mijn eigen daden. Ik zocht God wel, maar had geen flauw idee hoe. Maar in mijn dieptepunt was Hij er gewoon.

Hij had een stille uitnodiging: ‘zal Ik je redden?’

Ik was de grootste brokkenmaker ooit, maar ik heb God nooit -maar dan ook nooit- leren kennen als een wrekende God. Sterker nog, Hij trok me uit de bagger op en trok me liefdevol aan Zijn hart. Pas toen ik Zijn oprechte liefde voelde, besefte ik pas dat DAT was waar ik al die tijd naar op zoek was. Oprechte liefde. Iemand die gewoon van me houdt omdat ik ben wie ik ben. 

Ik zal nooit vergeten hoe diep ik Gods liefde toen ervoer.

In Hem vond ik de kracht om een heel nieuw leven op te bouwen. In 2010 heb ik mijn oude leven begraven door me te laten onderdompelen in water. En met Jezus ben ik opgestaan in een heel nieuw leven met Hem!

Zijn liefde heeft me nooit meer verlaten en mijn vertrouwen in Hem verdiept zich nog elke dag.

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Porn. Смотреть порно онлайн бесплатно: http://prostasex.org. Porn.
Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse