Wie zijn wij?

david sorensen

David Sorensen

Deze christelijke site wordt beheerd door David Sorensen.

David is tevens de eigenaar van de bekende christelijke site Ontdek God (Real-Life.nl), Sound of Heaven en de Online Christelijke Boekhandel.

christelijke boeken

Christelijke boeken

David Sorensen is auteur van diverse christelijke boeken, over Gods liefde, bewijzen dat God bestaat, de stem van God en het leren ervaren van God. Hij schrijft de bekende christelijke onderwijsbrief Lifeletter die naar vijftienduizend lezers verstuurd wordt.

Christelijke bijeenkomsten

Samen met zijn vrouw Renate organiseert David ook christelijke conferenties onder de naam Sound of Heaven. Veel mensen ervaren tijdens deze bijeenkomsten de sterke tegenwoordigheid van God, worden wonderlijk genezen en ervaren bevrijding of emotioneel herstel. Lees de getuigenissen hier.

Christelijke kaarten en posters

christelijke kaarten
David Sorensen is tevens ontwerper van de geliefde reeks christelijke posters en christelijke kaarten, die worden uitgegeven door Majestically.

Vlaanderen en Nederland

David en Renate hebben tien jaar lang de Heer gediend in Vlaanderen, waarna de Heer hen riep om mee te werken aan de doorbraak van Gods koninklijk in Nederland. In Vlaanderen hebben ze een kerk gepionierd en hielpen ze mensen om in Gods plan voor hun leven te komen. Diverse bedieningen zijn opgericht door hun inzet.

Bediening van apostel

David Sorensen heeft de bijbelse bediening van apostel, wat betekent dat zijn hele leven in het teken staat van het bekendmaken van Jezus Christus. Een groot deel van zijn leven heeft David geleden onder een ernstige spraakhandicap: hij stotterde in ernstige mate. Toen hij de heilige Geest begon te ontdekken en zich leerde overgeven aan de Geest van God gebeurde het ondenkbare: God zelf begon door David heen te spreken en mensen werden diep in hun hart aangeraakt.

Online preken

Sindsdien is David een krachtige prediker die nooit een prediking voorbereidt, maar zich volkomen overgeeft aan Gods Geest en zich ter plekke laat inspireren. Het gevolg is dat veel mensen een levensveranderende aanraking van God ervaren. Hier kun je online preken downloaden en beluisteren.

Gebedsgenezing

David en Renate Sorensen hebben een bediening in gebedsgenezing en zien dat Jezus Christus ook vandaag nog velen geneest van ongeneeslijke ziekten. Lees hier meer over gebedsgenezing.

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse