Eus Ekelmans

Eus Eukelmans

Eus Ekelmans

Wow… wow… tranen van geluk rollen over mijn wangen. Al letterlijk mijn hele leven had ik altijd een diep geworteld, boven elk ander belang uitstrekkend, verlangen: dat de liefde zal regeren in mijn leven. Als klein meisje dacht ik:

‘Ik wil een goed hartje, ik wil een spoor van bloemetjes achterlaten, zodat de wereld een beetje vrolijker wordt.’

Alleen geen idee hoe dat kon. Opgroeiende in een vijandige omgeving, waar Jezus nou niet bepaald geliefd was, onder soms extreme omstandigheden, heb ik wel eens geroepen: ‘je kan met mijn lijf doen wat je wilt, maar mijn hartje krijg je niet; die zal lief zijn en niet boos.’ Ben ik dan altijd een soort heilige geweest? Oh nee, zeker niet. Ik heb mensen diep gekwetst, gebruikt, bedrogen en bestolen. Mijzelf afgesloten voor mijn geweten. En toch raakte ik steeds meer met mezelf in conflict en was een angstig opgejaagde jonge vrouw geworden.

Tot die dag dat Jezus ineens op het randje van mijn bed zat en zei: ‘Ik hou van jou…’

Wow en nu ben ik hier 20 jaar later… ontroerd, vele omwegen gemaakt, maar De Liefde regeert in mijn leven. En ik mag en kan heerlijk steeds meer en meer ongeremd die Liefde laten regeren en mijn gedrag, mijn zijn laten bepalen.

Omdat de Maker van De liefde, De Liefde zelf, God in mijn hart regeert en ik met Hem op een prachtige diepe ontdekkingstocht ben, wat ‘De Liefde’ volgens zijn Hart allemaal inhoudt en omvat.

Let love rule!

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Headline Name: Email: subscribed: 2557 We respect your privacy Email Marketingby GetResponse