Het licht op je pad
Button-line
Gods Woord is een stralend licht, dat jou de weg door het leven wijst

Een stralend licht, dat jou de weg door het leven wijst

De zon is duizenden jaren oud. Ze heeft al zo lang aan de hemel gestaan, dat ze nu hopeloos ouderwets geworden is. Het zou daarom beter zijn als de zon niet meer zou schijnen.

Wanneer iemand een huis bouwt, hoeft hij er geen vensters meer in te zetten want we hebben nu een eigentijds en beter licht. We hebben immers electrisch licht? Iedereen die vindt dat de zon afgedaan heeft, doet er verstandig aan huizen zonder vensters te bouwen. Dan kan er dag en nacht kunstlicht gebruikt worden. Eens zien hoe dat bevalt.

Maar de meeste mensen zullen het toch liever bij die oude, maar goede en krachtige zon willen houden. Want we hebben de zon nodig om gezond te kunnen leven. En zelfs in onze moderne tijd is het niet alleen een lichtbron, maar ook een belangrijke bron van energie.

Zo is het ook met de Bijbel. Velen menen dat de Bijbel uit de tijd is, omdat het een oud boek is. Maar het licht van de Bijbel is vandaag nog net zo goed en krachtig als duizenden jaren geleden. We hebben de Bijbel nodig om gezond te kunnen leven en het is een belangrijke bron van kracht.

Daarom kan niemand het zonder de Bijbel stellen. Met de Bijbel kun je de Here Jezus Christus vinden. En je zult ontdekken dat Hij ook voor jou de enige Weg, de enige Waarheid en het eeuwige Leven is.


Home  Evangelie  De Bijbel  Uit de Bijbel  Artikelen  Leefstijl  Illustraties  Verhalen  Contact
Het Evangelie van Jezus Christus